Croatia 32  United_Kingdom_32.png

sub.jpg

Uvjeti korištenja definiraju postupak naručivanja vode za aparate, kao i naručivanje aparata.

Prodavatelj je trgovačko društvo Nevra d.o.o. iz Zagreba, Matije Gupca 2,Otok Nartski 10361 Sesvetski Kraljevec, a Kupac robe je svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja naruči barem jedan proizvod i ispuni upitni formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Prilikom narudžbe Kupac i svaki drugi Korisnik internetske stranice www.nevra.hr prihvaća Uvjete korištenja koji su ovdje navedeni. Putem web stranice Prodavatelja omogućena je narudžba proizvoda koji se nalaze na stranici Prodavatelja.

U slučaju da dođe do promjene Uvjeta korištenja, a Kupac odnosno Korisnik internetske stranice nastavi koristiti internetsku stranicu smatra se da prihvaća Uvjete korištenja u izmijenjenom obliku. Prodavatelj zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja.

Kupac i Korisnik internetske stranice su upoznati da je Prodavatelj poduzeo sve zakonske mjere radi zaštite i sigurnosti osobnih podataka Kupca i Korisnika i suglasni su s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju iste. Takvi i slični događaji su izvan mogućnosti kontrole od strane.

Prodavatelja pa iz toga razloga Prodavatelj ne može biti odgovorna za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme pružanja usluga od strane Prodavatelja.

Prodavatelj ne odgovara ni za kakvu štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja, odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranica. Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama uključivo sa svim sadržajima koje daju korisnici, zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravim intelektualnog vlasništva, te se ne smiju se objavljivati, reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka nositelja odgovarajućeg prava i Prodavatelja

Urednički sadržaj stranica je vlasništvo Prodavatelja. Korištenje stranice Kupcu i Korisniku se daje ograničena, neisključiva, neprenosiva i opoziva dozvola za korištenje sadržaja stranica na način da se iste pregledavate za osobne svrhe. Obveza i dužnost Kupca i svakog drugog Korisnika internetske stranice jest da koristi internetsku stranicu www.nevra.hr  isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske te s općim moralnim i etičkim načelima.

Način naručivanja:

1) Potrebno je popuniti kontakt obrazac, pri čemu je potrebno unijeti točne podatke posebice broj telefona.

2) U obrazac dodaje i željenu količinu artikla, nakon čega odabire ”Naruči“ te dobiva poruku o zaprimljenoj narudžbi. Nakon što je izvršena narudžba željenog artikla, započinje period dostave artikla do adrese koju je naznačio Kupac.

Način plaćanja:

Pouzećem (prilikom primitka artikla).

Zaštita podataka:

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno, pohranit ćemo ako isti već prethodno nisu u

našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu izrade

računa.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonskoj regulativi i Općoj uredi za zaštitu osobnih

podataka.

Na odnos između Kupca-Korisnika Internet stranice-Prodavatelja primjenjuju se pozitivni

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17