Croatia 32  United_Kingdom_32.png

  • BANNER

    banner-19a.png

  • DJECA

    banner-djeca2.png

×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder potpisivanjeua is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder potpisivanjeua is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Prirodna izvorska voda NEVRA sa 0,00 natrija iz Bosne i Hercegovine je stigla u Abu Dhabi

nevrauaAbu Dhabi, UAE: 

Danas je potpisan ekskluzivni ugovor između TREC International firme iz BiH i Abdulla AL Masaood & Sons iz Abu Dhabia o distribuciji prirodne izvorske vode Nevre na tržištu UAE.  Naime do ovog partnerstva je došlo nakon prepoznavanja važnosti uvođenja na tržište jedinstvenog proizvoda koji bi bio od velikog značaja za dobrobit potrošača u UAE, kao što  je prirodna izvorska voda Nevra, koja će uskoro biti dostupna u svim većim marketima u UAE, GCC i Libanonu te sjevernoj Africi. Nevra je prepoznata upravo kao jedna od rijetkih voda u svijetu koja sadrži minimalnu količinu Natrija 0,002 mg/L te svojim mineralnim sastavom čini jednu od najkvalitetnijih voda čije analize se rade redovito od strane različitih laboratorija u Europi. Nevra je kao voda priznata u BiH, zemljama Europske Unije , Makedoniji te uskoro i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Abdulla Al Masaood, predsjedatelj AMS-a :“  Potreba za vodom u našem svakodnevnom životu je bitna i nezamjenjiva od bilo koje druge. Imati prirodnu izvorsku vodu bez natrija koju možemo pružiti potrošačima na tržištu UAE je od iznimnog značaja. Svjesni smo porasta svijesti o  zdravlju, stoga pružanjem vode Nevre potrošačima ispunjavamo taj zahtjev o njihovoj dobrobiti.“

Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gospodin Zoran Miličević nazočio je svečanom potpisivanju ugovora i dodao: "Vjerujem da će taj posao biti uspješno završen na zadovoljstvo svih stranaka i nadam se da će u budućnosti biti još više takvih sporazuma Između tvrtki iz Bosne i Hercegovine i tvrtki iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. "

Tijekom svečanosti potpisivanja partnerstva, koji se održao u sjedištu AMS-a u Abu Dhabi, generalni direktor TREC Internationala, g. Siniša Holik, dodao je: "Bosna i Hercegovina je zemlja bogata prirodnim resursima te ovakvim partnerstvom sa renomiranom tvrtkom kao što je AMS, koju predvodi čovjek s vizionarskim pogledima, ovaj proizvod je tek jedan od prvih iz BiH koji će biti predstavljeni potrošačima u UAE i GCC, s kojima ćemo im omogućiti daljnje i prirodne izbore kojim će obogatiti svoj stil života. „

O partnerskim tvrtkama:

Abdulla Al Masaood & Sons

H.E. Abdulla Al Masaood je osnivač, CEO i predsjedatelj tvrtke Abdulla Al Masaood & Sons. Njegova dva sina, Humaid Al Masaood i Khalifa Al Masaood, su članovi Upravnog odbora i aktivno sudjeluju u pomaganju njihovom ocu u razvoju i ostvarivanju njegovih poslovnih vizija. U tvrtci zapošljavaju snažnu mrežu stručnjaka uključujući pravne, financijske i marketinške odjele, kako bi održali zdravo poslovanje i ostvarivanje poslovnih ciljeva.  Abdulla Al Masaood, potaknut svojim ranijim iskustvima u obiteljkom poslu i želje da se upušta u nove poslovne ideje, osnovao je privatnu tvrtku Abdulla Al Masaood & Sons (AMS) 2009. Godine neovisno o Grupaciji. Danas u svom vlasništvu posjeduje preko 15 tvrtki.

www.amsgroup.ae

TREC International

{gallery width=230 height=230}potpisivanjeua{/gallery}

TREC International je tvrtka osnovana za savjetovanje, pomoć i trgovinu lokalne i međunarodne robe na globalnoj razini, osnovana u Bosni i Hercegovini 2015. godine, prisutna u Njemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i uskoro u drugim zemljama GCC-a. TREC International duboko je ukorijenjen u svom području uz veliku međunarodnu mrežu kontakata i poslovnih suradnika.

TREC International je osnovan kako bi pomogao povezati dobavljače i trgovce širom svijeta kako bi osigurao da najbolji i raznoliki proizvodi s najvećom neto vrijednošću pronađu put od tvornice do police. Predani smo pružanju najbolje kvalitete u našoj potrazi za neprestanom izvrsnošću u svim svojim trgovačkim pothvatima.

www.trec-int.com

O VODI

Prirodna izvorska voda NEVRA dolazi iz netaknute i čiste prirode bogate šumama,

izvanredno hidrogeološki zaštićene od bilo kakva onečišćnja na

nadmorskoj visini od 1200 metara sa stalnom temperaturom od 6Cº.

manje od 1mg/l natrija

Zbog čega ne zadržava soli u tijelu i pogodna je za dijetalnu prehranu

8,3pH vrijednost

Što je čini alkalnom vodom, i ne pogoduje razvijanju kancerogenih stanica

Niskomineralizirana voda

Štiti Vaše srce i bubrege, pogodna za djecu i sportaše

aparat 20192

Aparati za vodu

Idealno rješenje u svakom ternutku

UVJETI KORIŠTENJA: U ljetnom periodu minimalna narudžna tri boce, u zimskom dvije. Jedna boca sadrži 18,9l priprodne izvorske vode. Voda u aparatu može se podesiti na različite temperature.

(*narudžbe na mjesečnoj bazi)

Naručite svoj besplatan aparat

NEVRA d.o.o. - sva prava pridržana

designer17