• 01nevra.png
  • 2.png

O NEVRI

Poduzeće Nevra d.o.o. Kreševo, osnovano je 2006 godine kada su započete imlementacije projekta. Danas, na padinama planina Lopate i Visočice, te u zahvatu planina Bitovinje i Vranice, nalazi se visokomodernizirana tvornica koja crpi vodu sa izvora Nevre. Tvornica je smještena u općni Kreševo, mjestu Deževice.

Ukupna veličina objekta je 1500 m² od čega 700 m² čini punionicu sa skladišnim prostorom za ulaznu sirovinu, te skladište od 800 m² za gotove proizvode. Trenutna linija za punjenje prirodne izvorske vode ima kapacitet oko 10000 l/h. 

Ciljevi koji su postavljeni ispred ovog ambicioznog projekta, počinju od same kvalitete vode koja nosi naziv Nevra. Besprijekorna kvaliteta i svježina Nevre, garancija su da Nevra za kratko vrijeme postane tržišni lider na tržištu voda u BiH, a naravno i šire.

Ispitivanje se vrši kontinuirano od 2003.godine do danas, a ispitivanja su vršili Zavod za javno zdravstvo FBiH, Zavod za javno zdravstvo Travnik i SGS INSTITUT FRESENIUS iz Njemačke.
Ispitivanja su pokazala da je voda: pitka i ima veoma prijatan ukus, pH vrijednost 6,90, mineralizacija 166mg/l, ukupna tvrdoća 127 CaCO3/l, prema jonskoj klasifikaciji voda je hidrokarbonantno-kalcijsko-magnezijskog tipa. Sam kvalitet vode je takav da odgovara uvjetima Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode. Navedena ispitivanja su pokazala da na izvorištu Nevra nisu izolirane bilo kakve bakterije ili klice, što ukazuje na povoljne prirodne uvjete izvorišta kao i konstantnu izdašnost i stabilnost tijekom svih godišnjih. 
Dana 25.6.2010.godine svečano je otvorena punionica, što predstavlja ulazak robne marke Nevra na tržište BiH sa sljedećim asortimanom:
PET 0,5L, PET 1,5L, PET 5L, PET 8L, 5-galon odnosno 18,9l(namjenjem aparatima za vodu). 

Poduzeće je početkom 2011.godine izvršilo implementaciju ISO 9001:2008 i HACCP. Poduzeće također u 2011 radi redesign etiketa, uvodi na tržište nove proizvode odnosno PET 0,6 L te vodu u staklenoj ambalaži od 0,25L. , no na tome naš posao ne završava, nego se nastavlja stalnim usavršavanjem djelatnika i nuđenjem korisnicima isključivo kvalitetan proizvod.
 
2012. voda NEVRA postaje priznata u registru prirodnih izvorskih voda na tržištu Hrvatske gdje počinje i sa izvozom. Zastupničko poduzeće je 
Nevra d.o.o. Zagreb, Matije Gupca 2, Otok Nartski.
 
2013. godine NEVRA uvodi i certifikat ISO 14001:2004 za upravljanje okolišem čime ovo poduzeće daje doprinos zajednici u očuvanju prirodnih resursa i smanjenja zagađenosti okoliša.
Share |
 footer  boca footer2016  designer17